Hotel

Ospitalitatea unui hotel sau a unei pensiuni este cantarita din mai multe puncte de vedere. Noile generatii, in mod special, avand acces la mai multa libertate de miscare, au inceput sa aprecieze confortul adevarat din locurile in care calatoresc, asa ca asteptarile clientilor s-au schimbat destul de mult in ultimele decade.

Cunoastem cu totii situatiile in care o persoana alege sa doarma la un hotel: fie este in vacanta, fie este intr-o calatorie de serviciu. In oricare din cazuri s-ar afla, clientul ajunge la hotel dupa un drum, dupa o calatorie, si vrea sa se odihneasca.

hotel1

Sistemele de dormit pe care le-am conceput special pentru piata hoteliera sunt gandite pentru nevoile HORECA, luand in calcul asteptarile personalului hotelier, dorintele si asteptarile clientilor.

De asemenea, avand un portofoliu generos de lucrari realizate deja pentru piata hoteliera, produsele noastre se pliaza pe oricare dintre clasificarile hotelurilor sau a pensiunilor.

Know-how-ul dobandit in peste 15 ani de activitate in industria confortului, dar si resursele noastre in ceea ce priveste diversitatea materialelor este foarte spicuita, astfel incat suntem in masura sa concepem cele mai diverse produse in functie de orice clasificarea hotelului sau a pensiunii dumneavoastra.

hotel2

Paturile si saltelele pe care le oferim domeniului Horeca sunt altfel gandite decat celel comercializate in magazinele specializate, la fel cum produsele de confort destinate spitalelor sau azilelor sunt gandite special pentru nevoile acestor institutii.

Gama de produse pentru hoteluri si pensiuni cuprinde zeci de produse, in functie de clasificarea si nevoile hotelului dumneavoastra: paturi in sistem boxspring, somiere, saltele ortopedice, huse lavabile, protectii de saltea impermeabile sau lavabile.